Toimitamme tilauksia kaikkialle maailmaan! Toimitamme vuosi- ja irtonumerotilaukset Suomeen ilman toimituskuluja!

OTTOBRE design®

Search
(0)
Ostoskorisi (0)
Ostoskorisi on tyhjä
Tuotteet yhteensä
0.00 EUR
 
Näytä ostoskori Sulje

myOTTOBRE-tarinat

Ewa, Ruotsi

Rakastuimme Ewan ihaniin kuviin välittömästi! Ewa on ompeleva isoäiti, joka aloitti harrastuksensa, kun ensimmäinen lapsenlapsi syntyi. Hän halusi tehdä vaatteita laadukkaista materiaaleista ja käyttää niihin kivoja, käytännöllisiä kaavoja. Ewa on ollut lehtemme tilaaja jo kaksi vuotta, ja seuraavaksi hän arvelee olevansa jo kyllin rohkea ommellakseen jotain myös itselleen!

 

 

Mitt första barnbarn blev ett startskott till att testa mina sykunskaper. Jag ville så gärna kunna ge ett plagg där jag kunde välja bra material och mönster. Uppsjö av mönster för trikå gick det att köpa på nätet men jag ville ha något mer. Bilder, beskrivning och bra variation.

 

 

Där och då för snart 2 års sedan upptäckte jag Ottobre. Köpte en tidning till mig själv.
Testade rita av och sy och det gick.
Sakta tog jag mina steg framåt och ville ha mer.

 

 

Nu prenumeranter jag och är så glad varje gång då tidningen kommer. Älskar variation i form vävd och trikå. Brottas med beskrivning än men det går framåt. Ser framemot många år med er.
Det blir fler barnbarn och jag kommer våga sy till mig själv snart. Tack för ni gör så bra tidningar.


Näytä kaikki myOTTOBRE-tarinat


 
Hand and envelope

Hei siellä!

Seuraa OTTOBREn uutisia – tilaa ihana uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Close