OTTOBRE design®

0
0,00 €
Ei tuotteita ostoskorissa
0,00 €
Kassalle

Kustantaja

Studio Tuumat Oy

OTTOBRE design® -lehteä kustantaa pieni suomalainen perheyritys Studio Tuumat Oy. Yritys on perustettu jo vuonna 1987. Ensimmäinen OTTOBRE design® -lehti ilmestyi vuonna 2000. Yrityksen päätoimitus ja mallistudio sijaitsevat Rovaniemellä ja lehtilähettämö Paimiossa.

OTTOBRE design® -lehdet ovat Studio Tuumat Oy:n päätuote. Lehden rinnalla julkaistaan digitaalisia kaavatuotteita, Creative Workshop -peruskaavasarjaa ja muuta oheismateriaalia. Yritys myös myy lehdistä tuttuja kankaita ja muita käsityötarvikkeita toimituksen yhteydessä sijaitsevassa OTTOBRE shop -myymälässä ja verkkokaupassa.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii kaikista OTTOBRE-mallistoista vastaava päätoimittaja, vaatetussuunnittelija Tuula Hepola. Kustannustoiminnasta ja myynnistä vastaa kustannusjohtaja, OTT Matti Hepola.

Studio Tuumat Oy hallitsee kaikkia OTTOBRE design® -lehtien julkaisu- ja tekijänoikeuksia. OTTOBRE design® ja OTTOBRE woman® ovat Studio Tuumat Oy:n hallitsemia rekisteröityjä tavaramerkkejä.

YHTEYSTIEDOT
Studio Tuumat Oy
PL 2216
96201 Rovaniemi
SUOMI
ottobre@ottobre.fi


Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, joten käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää