OTTOBRE design®

0
0,00 €
Ei tuotteita ostoskorissa
0,00 €
Kassalle

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Studio Tuumat Oy
OTTOBRE design®
Rantavitikantie 33
FI-96200 Rovaniemi
FINLAND
Sähköposti: ottobre@ottobre.fi
Puh.   +358 (0)44 325 0407
Fax. +358 (0)16 425 0870

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Matti Hepola
Sähköposti: matti.hepola@ottobre.fi
Puh. +358 (0)44 325 0407

Rekisterin nimi

Studio Tuumat Oy / OTTOBRE design® asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 8§:n perusteella asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen. Rekisterin sisältämiä tietoja voidaan käyttää soveltuvan lainsäädännön sallimin tavoin luvan- ja kiellonvaraisesti seuraaviin tarkoituksiin:

  • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
  • palvelun toteuttaminen
  • asiakastapahtumien varmentaminen
  • asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen
  • markkinointitoimet
  • tyytyväisyystutkimukset
  • muut vastaavat käyttötarkoitukset

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot: etu- ja sukunimet, osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet
  • asuinmaa ja kieli
  • palvelun käyttämiseen liittyvät tunnistetiedot (asiakasnumero)
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot esim. laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, peruutus- ja reklamaatiotiedot ja tiedot mahdollisista muista yhteydenotoista
  •  maksuttomien palveluiden käyttö (esim. uutiskirje)
  •  suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
  •  mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot
  •  Asiakkaita voidaan tarvittaessa ryhmitellä maa- ja kieliryhmiin.

Tietolähteet

Asiakasrekisterin tietoja saadaan rekisteröidyltä itseltään sekä rekisterinpitäjän järjestelmistä, kun rekisteröity käyttää palveluita.

Asiakkaan pankki- tai luottokorttitunnukset ja salasanat eivät välity missään tilauksen tai maksun vaiheessa rekisterinpitäjälle.

Tietojen tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tehdään omakätisesti allekirjoitetulla kirjallisella pyynnöllä, joka osoitetaan rekisterinpitäjälle. Tarkastuspyynnön voi tehdä maksutta kerran vuodessa.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun

Tietojen luovutukset ja tietojen siirto

Asiakasrekisterin sisältämiä tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta ulkopuolisille.
Tietoja ei siirretä tai luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin tiedot on tallennettu tietojärjestelmään, joka toimii yrityksen sisäisessä suojatussa verkossa. Asiakasrekisterin sisältämien tietojen käsittelyyn ovat oikeutettuja vain ne henkilöt, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. Tietojen käsittelyssä ja säilyttämisessä noudatetaan huolellisuutta ja hyvää tietojenkäsittelytapaa.


Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, joten käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää